Διεύθυνση: Κρήτης 17, Ραφήνα
CY +357 96720012 / GR +30 6947 187883
  • Ελληνικά
  • English

Η Εταιρεία Μας

Ιδρύσαμε τη ZeVa γιατί θέλουμε αληθινή επικοινωνία με όσους μας εμπιστεύονται τα brands τους.

 

Η Ιστορία μας

\
Μετράμε 20+ χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον τομέα της διαφημιστικής επικοινωνίας.
\
Συνεργαστήκαμε με σπουδαίες διαφημιστικές εταιρείες, ελληνικές και πολυεθνικές, όπως οι: Bates Hellas, Lindas, Adel Saatchi & Saatchi, FCB/Gnomi, Spot Thompson , Karamella και άλλες.
\
Διαχειριστήκαμε πλήθος brands, προϊόντα και υπηρεσίες κάθε είδους.
\

Σχεδιάσαμε Στρατηγική Επικοινωνίας και υλοποιήσαμε τις αντίστοιχες Διαφημιστικές Καμπάνιες για ναυτιλιακές, φαρμακευτικές και εμπορικές εταιρείες.

Βιομηχανίες αυτοκινήτων και παραγωγής τροφίμων.

Βιομηχανίες παραγωγής καταναλωτικών αγαθών διαφόρων ειδών (έπιπλα, ένδυση, υπόδηση, κ.α.), Πολιτιστικούς Οργανισμούς και Οργανισμούς Εκπαίδευσης, Αθλητικές Οργανώσεις, Χώρους Εστίασης και άλλα.

Οι εταιρείες, για τα brands των οποίων ήμασταν υπεύθυνες, μοιράζονταν μαζί μας τα ζητούμενα, τις ανάγκες και τους στόχους επικοινωνίας και εμείς αναλαμβάναμε όλα τα υπόλοιπα:

Να καταγράψουμε τα δεδομένα,

να τα μελετήσουμε,

να αποκωδικοποιήσουμε,

να ερευνήσουμε διεξοδικά την αγορά δραστηριοποίησής τους, τον ανταγωνισμό και το ενδιαφερόμενο καταναλωτικό κοινό,

να αναλύσουμε όλα τα στοιχεία, για να προτείνουμε ιδέες για τις κατάλληλες ενέργειες επικοινωνίας, προβολής και προώθησης.

Να σχεδιάσουμε την ολοκληρωμένη Στρατηγική Επικοινωνίας.

Εργαστήκαμε με πάθος αμέτρητες ώρες για αμέτρητα brands και αποκτήσαμε πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία.

Με αυτά τα σημαντικά εφόδια και αμείωτο πάθος αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην ίδρυση της ZeVa Consulting, της δικής μας διαφημιστικής εταιρείας.

Η ΖeVa Consulting δραστηριοποιείται τα τελευταία τρία χρόνια στο σχεδιασμό και υλοποίηση Στρατηγικής Επικοινωνίας, Διαφημιστικών Ενεργειών και Συμβουλευτικού Marketing Επικοινωνίας.
Προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι η ουσιαστική, προσωπική επικοινωνία με όσους μας εμπιστεύονται τα brands τους. Επικοινωνία που διαχειριζόμαστε αποκλειστικά εμείς, με ειλικρίνεια και σεβασμό.
Δυο γυναίκες, επαγγελματίες, με συνεργάτες μας ένα πλήρες εξειδικευμένο δίκτυο για κάθε ξεχωριστή διαφημιστική ενέργεια.

Είπαν για εμάς

«Συνεργαστήκαμε με την ZEVA για τις ανάγκες χάραξης στρατηγικής απαιτητικών projects. Χρειαζόμασταν εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία στο συγκεκριμένο κομμάτι που είναι πολύ σημαντικό, γιατί αυτό ορίζει τα επόμενα επικοινωνιακά βήματα. Το αποτέλεσμα δικαίωσε την επιλογή μας, σε όλα τα στάδια. Brief, προτάσεις και τελικό αποτέλεσμα. Η εμπειρία, η γνώση της αγοράς και εμπεριστατωμένη άποψη, φάνηκαν και στα μπράβο των πελατών μας. Σας ευχαριστούμε πολύ.»
Δήμητρα Νικολαράκου
Creative Director
Founder THE LOFT CREATIVE HOUSE
«Συνεργαστήκαμε με την ZEVA και καταλάβαμε τι θα πει επαγγελματίας στο χώρο της επικοινωνίας. Διακρίνονται για την αμεσότητα, τη συνέπεια & τον άψογο γραπτό τους λόγο. Τέλος, οι λύσεις-συμβουλές-προτάσεις που δίνουν είναι πάντα εμπεριστατωμένες και ενδιαφέρουσες, σε σημείο που να τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και να λειτουργούν πλέον εν λευκώ.»
Βασίλης Αποστολόπουλος
Restaurant Supervisor
GOLDEN PHOENIX KEFALARI ASIAN RESTAURANT.
«H επιλογή της ZEVA Consulting ως εταιρία συμβούλων στο rebranding, καθώς και στον επαναπροσδιορισμό της στρατηγικής marketing της εταιρείας υπήρξε μία από τις πιο επιτυχημένες επιλογές μας. Εκτός από έναν πολύτιμο σύμβουλο, έχουμε δίπλα μας έναν αρωγό και φίλο σε κάθε δύσκολο βήμα. H συνεργασία μας συνεχίζεται και είμαστε σίγουροι ότι θα αποφέρει ακόμη περισσότερους καρπούς στο μέλλον».
Παναγιώτης Κανελλόπουλος
Managing Partner
VIBESPRO
«Συστήνουμε ανεπιφύλακτα τη ZEVA Consulting για την άρτια επικοινωνιακή υποστήριξη και πάνω απ’ όλα για την ανθρωπιά!»
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.), ο Πρόεδρος Πετρίτσης Ευάγγελος
«Ζέρβα Κωνσταντίνα. Μόνο όμορφες στιγμές μου έρχονται στο μυαλό όταν τη σκέφτομαι. Όμορφες στιγμές, ωραίες συζητήσεις, παραγωγικές….. ήξερες ότι όταν συζητούσες μαζί της μόνο όμορφα πράγματα θα γεννιόντουσαν. Γιατί ήξερε να ακούει τον πελάτη, τον γνώριζε πολύ καλά, τον είχε ψάξει αλλά και είχε αφουγκραστεί τις ανάγκες του. Και από τις συζητήσεις και τη θεωρία, η Κωνσταντίνα ήξερε τον τρόπο να μεταφέρει το σωστό brief και από εκεί να αναδυθούν οι ωραίες ιδέες, τα tvcs, τα slogan, τα ιδιαίτερα δημιουργικά. Συνεργάτης με μπέσα, με ειλικρίνεια, με δοτικότητα, με ανησυχίες….. ένα μεγάλο κεφάλαιο στο χτίσιμο του ονόματος της BLUE STAR FERRIES. Σε ευχαριστούμε!»
Γρηγορά Χριστίνα
Marketing Manager
Attica Group
«Τη ZEVA Consulting θα τη διάλεγα πάντα. Γιατί καταφέρνει στα δύσκολα να σου δίνει το φως. Στο αδιέξοδο να σου δείχνει το δρόμο. Σε οπλίζει με τα απαραίτητα εφόδια για να οδηγηθείς στα σωστά μονοπάτια. Σίγουρη επιτυχία θα έλεγα για όποιον επιλέξει να συνεργαστεί μαζί της.»
Άντζυ Κάντζου
Founder «ΣΒΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ»
Σχεδιασμός & υλοποίηση δημιουργικών δράσεων
«Επιλέξαμε τη ZeVa Consulting για την ονοματολογία της εταιρείας μας, γιατί γοητευτήκαμε από το αυθεντικό και άμεσο προφίλ της Κατερίνας και της Κωνσταντίνας και εμπιστευτήκαμε τη σημαντική εμπειρία τους.

Κάθε πρόταση που μας έστειλαν συνοδευόταν από το κατάλληλο σκεπτικό – στρατηγική, πλήρως εμπεριστατωμένο. Οι προτάσεις τους ήταν on brief, πραγματικά δυσκολευτήκαμε να επιλέξουμε».

Λεωνίδας Μελισσουργός
Zemelis Catering Founder

Φόρμα Επικοινωνίας