Διεύθυνση: Κρήτης 17, Ραφήνα
CY +357 96720012 / GR +30 6947 187883
  • Ελληνικά
  • English

Μέθοδος

Στη ZeVa οι προτάσεις μας δεν προκύπτουν τυχαία!

Η Μέθοδός μας

\
Ακολουθούμε συγκεκριμένη μέθοδο εργασίας, που στοιχειοθετείται από μία σειρά συντονισμένων διαδικασιών και τακτικών που επιδιώκουν συγκεκριμένο, κάθε φορά, στόχο.
\
Σκοπός μας είναι πάντα η εκπλήρωση των στόχων επικοινωνίας του brand που διαχειριζόμαστε. Με αυτό τον προσανατολισμό έχουμε καθορίσει και τη μέθοδο εργασίας μας.
\
Ακολουθούμε συγκεκριμένα βήματα, με συγκεκριμένη σειρά προτεραιότητας και προσαρμόζουμε τους τρόπους και τα μέσα δράσης σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά και τις ιδιομορφίες των επιδιωκόμενων στόχων, ώστε να εξασφαλίσουμε τις περισσότερες δυνατές πιθανότητες επίτευξης.

#1

Προτεραιότητά μας είναι να «μπούμε» στη θέση σας.
Αυτό είναι το πρώτο βήμα της μεθοδολογίας σύμφωνα με την οποία εργαζόμαστε.

Θέλουμε να σας γνωρίσουμε ουσιαστικά.

Να μάθουμε όλα όσα χρειαζόμαστε για την εταιρεία, την ιστορία σας, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, τον τρόπο που εργάζεστε, το παρόν και τους στόχους σας για το μέλλον.

Ακούμε τι έχετε να μας πείτε. Συζητάμε μαζί σας για όλα όσα σάς αφορούν.

Ποιες είναι οι ανάγκες σας. Που θέλετε να φτάσετε.

Ρωτάμε για τα οράματά σας. Τη φιλοσοφία σας.

Περνάμε χρόνο μαζί σας. Στο χώρο σας. Για να αντιληφθούμε και να κατανοήσουμε ολοκληρωμένα.

#2

Γινόμαστε εσείς.

Για εμάς, δεν υπάρχει άλλος τρόπος συνεργασίας. Πώς θα μπορέσουμε να σχεδιάσουμε πλάνο δράσεων επικοινωνίας για τα brands σας αν δεν τα γνωρίσουμε σε βάθος, αν δεν μπούμε στη δική σας θέση και στη θέση του καταναλωτή σας; Πως θα πείσουμε τους καταναλωτές να τα αγαπήσουν και να τα επιλέξουν, αν πρώτα δεν τα αγαπήσουμε εμείς; Αυτό επιτυγχάνεται για εμάς μόνο με έναν τρόπο: να «γίνουμε» εσείς.

Μοιραζόμαστε το περιβάλλον σας.

Το διερευνούμε. Το αναλύουμε. Αποκωδικοποιούμε.

Ποιος είναι ο ανταγωνισμός σας; Ποιες ενέργειες υλοποιεί για να προβληθεί;

Ποια είναι τα δικά σας brands; Ποια είναι η εικόνα τους; Που βρίσκονται σήμερα στην αντίληψη του καταναλωτικού κοινού; Ποια ανάγκη καλύπτουν; Πως μπορούν να βελτιωθούν; Πως μπορούν να αλλάξουν αν χρειάζεται ή πως μπορούν να συστηθούν στην αγορά αν είναι καινούρια;

Με τι τρόπο; Γιατί; Ποιες ενέργειες πρέπει να γίνουν; Πότε;

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα βασικά ερωτήματα που παραθέτουμε και απαντάμε με ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη μελέτη.

#3

Γράφουμε το δικό σας story telling.

Γράφουμε τη δική σας ιστορία. Την ιστορία των brands σας.

Οι καταναλωτές δεν επιλέγουν προϊόντα και υπηρεσίες.

Επιλέγουν την εμπειρία που αυτά τους παρέχουν.

Αγοράζουν την ιστορία πίσω από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες.

Το συναίσθημα της συγκίνησης ή της χαράς που δημιουργεί η επιλογή και χρήση ενός brand. Η ιστορία είναι αυτή που στην πραγματικότητα επικοινωνείται στο ευρύ κοινό και με αυτή συνδέεται.

Εμείς προτείνουμε την ιστορία. Κάθε φορά διαφορετική. Ανάλογα με το brand που διαχειριζόμαστε. Ανάλογα με το κοινό στο οποίο θέλουμε να απευθυνθούμε. Ανάλογα με τους στόχους και τις ανάγκες σας.

Επιλέγουμε τα κατάλληλα μηνύματα για να απευθυνθούμε , επικεντρωνόμαστε στα πλεονεκτήματα, βρίσκουμε τους τρόπους το αρνητικό να μετατραπεί σε θετικό, γράφουμε με το κατάλληλο ύφος, αποτυπώνουμε τη συνολική εικόνα και το περιεχόμενο κάθε brand, ώστε να επικοινωνηθεί άρτια και αποτελεσματικά.

#4

Προτείνουμε ιδέες που μεταφράζονται σε αποτελεσματικές ενέργειες.

Οι ιδέες των ενεργειών επικοινωνίας που σας προτείνουμε δεν προκύπτουν αβίαστα και τυχαία. Είναι αποτέλεσμα συνεχούς αναζήτησης, ενημέρωσης και παρακολούθησης του σύγχρονου γίγνεσθαι της αγοράς και των καταναλωτικών τάσεων, που αλλάζουν διαρκώς.

Παρακολουθούμε και παρατηρούμε τις κατευθύνσεις της αγοράς, τις επιχειρηματικές δράσεις, τις ενέργειες επικοινωνίας προϊόντων και υπηρεσιών, τον προσανατολισμό των κοινωνικών ομάδων – καταναλωτών. Φροντίζουμε να επιμορφωνόμαστε διαρκώς για ότι αφορά στην εξέλιξη της διαφημιστικής επικοινωνίας και να προσαρμόζουμε τη μεθοδολογία μας με τις εκάστοτε συνθήκες που γεννούν διαρκώς διαφορετικές συμπεριφορές και ανάγκες.

Καινοτόμες ιδέες προκύπτουν μετά από βαθιά μελέτη και ανάλυση των δεδομένων, συνεργασία με το εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών μας (brainstorming process), με τεχνικές που έχουν υποδομή την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας.

Ταυτόχρονα απαιτούνται και «ανοιχτοί ορίζοντες», διεύρυνση και διασύνδεση, ώστε οι ιδέες αυτές να καρποφορήσουν.

Στόχος μας είναι οι ιδέες που προτείνουμε να ξεχωρίζουν, ώστε να προσελκύσουν την προσοχή του καταναλωτικού κοινού που μας ενδιαφέρει κάθε φορά και να μπορούν να μεταφραστούν σε αποτελεσματικές ενέργειες επικοινωνίας, με τελικό στόχο την επίτευξη της αναγνωρισιμότητας και την αύξηση των πωλήσεων.

Η ΖeVa Consulting δραστηριοποιείται τα τελευταία τρία χρόνια στο σχεδιασμό και υλοποίηση Στρατηγικής Επικοινωνίας, Διαφημιστικών Ενεργειών και Συμβουλευτικού Marketing Επικοινωνίας.
Προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι η ουσιαστική, προσωπική επικοινωνία με όσους μας εμπιστεύονται τα brands τους. Επικοινωνία που διαχειριζόμαστε αποκλειστικά εμείς, με ειλικρίνεια και σεβασμό.
Δυο γυναίκες, επαγγελματίες, με συνεργάτες μας ένα πλήρες εξειδικευμένο δίκτυο για κάθε ξεχωριστή διαφημιστική ενέργεια.

Φόρμα Επικοινωνίας