Διεύθυνση: Κρήτης 17, Ραφήνα
+30 6947 187883
  • Ελληνικά
  • English

Υπηρεσίες

Η ΖeVa Consulting δραστηριοποιείται τα τελευταία τρία χρόνια στο σχεδιασμό και υλοποίηση Στρατηγικής Επικοινωνίας, Διαφημιστικών Ενεργειών και Συμβουλευτικού Marketing Επικοινωνίας.

Προτεραιότητα της εταιρείας μας είναι η ουσιαστική, προσωπική επικοινωνία με όσους μας εμπιστεύονται τα brands τους. Επικοινωνία που διαχειριζόμαστε αποκλειστικά εμείς, με ειλικρίνεια και σεβασμό.

Με μια ματιά

E

Στρατηγική Επικοινωνίας

E

Brand Story Telling

E

Διαφημιστικές Ενέργειες

E

Client Service

E

Συμβουλευτικό marketing

E

Social Media

Στρατηγική Επικοινωνίας

\
Σχεδιάζουμε ολοκληρωμένη και εξειδικευμένη Στρατηγική Επικοινωνίας για brands κάθε κατηγορίας, για οποιοδήποτε προϊόν και υπηρεσία και σας προτείνουμε καινοτόμες, κατάλληλες ιδέες για ενέργειες προβολής και προώθησης στο ενδιαφερόμενο κοινό-στόχος.
\
Μελετάμε τις πληροφορίες που μας δίνετε , την αγορά που δραστηριοποιείστε, τη Στρατηγική επικοινωνίας του ανταγωνισμού σας,
\
διερευνούμε και καταγράφουμε τις αγοραστικές τάσεις και συμπεριφορές που σας αφορούν, αναλύουμε όλα τα δεδομένα.
\
Καθορίζουμε το κοινό – στόχος στο οποίο πιστεύουμε ότι πρέπει να απευθυνθείτε, τον τρόπο, τα μέσα και το χρόνο προβολής των brands σας στο κοινό αυτό.
Το σχέδιο δράσης ενεργειών επικοινωνίας που προτείνουμε συντάσσεται πάντα σε συνεργασία μαζί σας, βήμα – βήμα, σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες, τις ανάγκες και τους στόχους σας.
Σκοπός μας είναι να αναδειχθούν τα προϊόντα ή και οι υπηρεσίες σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε οι καταναλωτές να τα επιλέξουν ανάμεσα στα υπόλοιπα, ανταγωνιστικά της αγοράς.
Παραδίδουμε ολοκληρωμένη μελέτη και σχέδιο δράσεων, που περιλαμβάνουν και βασικές κατευθύνσεις δημιουργικής έκφρασης: «σκεπτικό και σχετικοί άξονες», κατάλληλα μηνύματα, εικόνες – αναφορές – δείγματα υλοποίησης.

Brand Story Telling

Συγκεντρώνουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να αποκτήσουμε μία ολοκληρωμένη εικόνα για τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες που διαθέτετε, ώστε να δημιουργήσουμε τη δική τους, αποκλειστική και ξεχωριστή ιστορία και να την αφηγηθούμε στο καταναλωτικό κοινό.
Κάθε brand είναι για εμάς μία αυτόνομη «προσωπικότητα». Έχει χαρακτηριστικά, αξίες, στόχους. Για να είναι επιτυχημένο πρέπει να μπορεί να συνδεθεί με τον καταναλωτή στον οποίο απευθύνεται. Για να επιλεγεί και να χρησιμοποιηθεί, καθώς και για να συνεχίσει να επιλέγεται με πιστότητα θα πρέπει να προσδίδει με την αξία του στην καθημερινή ζωή του καταναλωτή με τον τρόπο που αυτός έχει ανάγκη, θέλει και αντιλαμβάνεται.
Να τον διευκολύνει, να του προσφέρει ικανοποίηση, να είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής του. Τα brands, σήμερα περισσότερο από ποτέ, δεν μπορούν να είναι απλά μία ετικέτα σε ένα ράφι σημείου διανομής, ανάμεσα σε πολλές άλλες και να επικοινωνούν με το αγοραστικό τους κοινό μέσω μίας προνομιακής τιμής ή ευκαιριακής προσφοράς. Απαιτείται να είναι «ζωντανοί οργανισμοί», με δυνατότητα σύνδεσης και ταύτισης με το κοινό τους.
Εμείς γράφουμε την ιστορία ενός brand, αντιμετωπίζοντάς το σαν «έμψυχο υλικό». Με τρόπο διαφορετικό και ελκυστικό. Με τον τρόπο που μας δίδαξε η πολυετής εμπειρία μας. Με τον τρόπο που συνεχίζει να μας διδάσκει και να εμπλουτίζει τις γνώσεις μας η διαρκής παρακολούθηση του σύγχρονου περιβάλλοντος της αγοράς.
Εντοπίζουμε τους λόγους για τους οποίους το κοινό σας θα ενδιαφερθεί για εσάς (το brand ή και την υπηρεσία σας), καθορίζουμε τις συναισθηματικές συνδέσεις, τις διαμορφώνουμε κατάλληλα, ώστε να δημιουργήσουμε την ιστορία, που είναι ο βασικός άξονας σχεδιασμού της συνολικής επικοινωνίας των προϊόντων ή και υπηρεσιών σας.

Διαφημιστικές Ενέργειες

Διαθέτουμε τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε και την υλοποίηση των ιδεών και προτάσεων ενεργειών επικοινωνίας που σας προτείνουμε, σε συνεργασία με το έμπειρο και εξειδικευμένο δίκτυο συνεργατών που διαθέτουμε για κάθε είδους διαφημιστική ενέργεια.
Aναλαμβάνουμε από το δημιουργικό σχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας (λογότυπο, business cards, ταμπέλες επωνυμιών, κλπ), ετικέτας συσκευασίας, έντυπου και διαδικτυακού υλικού (αφίσα, έντυπο, καταχώριση, internet banner & video), ολοκληρωμένου site, τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού υλικού (spots), εκθεσιακών περιπτέρων, διοργάνωση εκδηλώσεων και προωθητικών ενεργειών,
διαχείριση επαγγελματικής σελίδας Face book & Instagram για τις οποίες σχεδιάζουμε στρατηγική, συντάσσουμε τα κείμενα των αναρτήσεων και τις υλοποιούμε, μέχρι την οργάνωση, συντονισμό, παρακολούθηση όλων των παραπάνω, έως την τελική υλοποίηση – προβολή στο καταναλωτικό κοινό.

Client Service

Σε περίπτωση που τυχόν συνεργάζεστε ήδη με διαφημιστικό ή και δημιουργικό γραφείο, εμείς μπορούμε να αναλάβουμε τη διαχείριση των εργασιών και ενεργειών προβολής και προώθησης που έχετε ήδη σχεδιάσει για τα brands σας με τους δικούς σας συνεργάτες.
Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε την επικοινωνία με όλο το δίκτυο των συνεργατών σας, για όλα τα σχετικά με την επικοινωνία των brands σας θέματα: από την αρχική ενημέρωση (brief), τις απαραίτητες επεξηγήσεις, καθοδήγηση, παρακολούθηση, αξιολόγηση των αρχικών δημιουργικών προτάσεων, de- briefing, οργάνωση και συντονισμό εργασιών και ενεργειών, καθώς και ότι άλλο απαιτείται.
Στόχος αυτής της υπηρεσίας μας είναι εσείς να επικοινωνείτε αποκλειστικά και μόνο με μία «πηγή», εμάς . Με αυτό τον τρόπο, θα εξοικονομείτε όλο το χρόνο που χρειάζεστε για τις υπόλοιπες επιχειρηματικές σας δραστηριότητες. Eμπιστευτείτε την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία μας στο αντικείμενο εργασίας εξυπηρέτησης και διαχείρισης πελατών – brands, από την εκκίνηση έως και την τελική παράδοση – υλοποίηση.

Συμβουλευτικό marketing

Στα πλαίσια της συγκεκριμένης υπηρεσίας καταγράφουμε ευκαιρίες και δυνατότητες και ανιχνεύουμε τυχόν αδυναμίες και απειλές από το ανταγωνιστικό και γενικότερο περιβάλλον της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται μία επιχείρηση με τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες της.
Η υπηρεσία αφορά και στην επικοινωνία της ίδιας της επιχείρησης, η οποία είναι επίσης ένα αυτόνομο brand, διαχωρισμένο από τα προϊόντα ή και τις υπηρεσίες που δημιουργεί και εμπορεύεται,
Η συμβουλευτική μας υπηρεσία αφορά την επικοινωνία των brands και έχει στόχο να ενδυναμώσει την εικόνα τους στο σημείο πώλησης και να ενισχύσει τους δεσμούς τους με το αγοραστικό κοινό-στόχος.
με στόχο ενέργειες που θα δημιουργήσουν ή θα ενισχύσουν την εταιρική εικόνα, θα συστήσουν ή θα εδραιώσουν το προφίλ της εταιρείας στο καταναλωτικό κοινό και θα έχουν ως αποτέλεσμα αναγνωρισιμότητα, θετική αντίληψη και θα συμπαρασύρουν ευνοϊκά και την εικόνα και ζήτηση των brands που η εταιρεία εμπορεύεται.
Με ολοκληρωμένη μελέτη και σχεδιασμό στρατηγικής κατεύθυνσης επικοινωνίας προτείνουμε ιδέες αποτελεσματικών ενεργειών προβολής στο σημείο διανομής (ετικέτα, τοποθέτηση), καθώς επίσης και ενεργειών προώθησης στο σημείο πώλησης ή σε σημεία συγκέντρωσης καταναλωτικού κοινού.

Social Media

Σχεδιάζουμε Στρατηγική Social Media: Concept / ιδέα – Πλάνο δημοσιεύσεων & Καμπάνιες, συγγραφή κειμένων αναρτήσεων & συνοδευτικά εικαστικά, διαχείριση σελίδων, παρακολούθηση – report αποτελεσματικότητας.

Φόρμα Επικοινωνίας